szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi oldal, illetve program abban segít, hogy lássuk, mennyire jó az USB meghajtónk, akár csak úgy magában, akár a többi hasonló eszközhöz viszonyítva.

Az USBFlashSpeed weboldal gyűjtőhelye a különféle USB kulcsok banchmarkjainak, és ezeket a vizsgálatokat a felhasználók végezték, a világ minden táján. Az oldal kilistázza a leggyorsabban olvasó és író pendrive-okat, illetve a legutoljára feltöltött vizsgálatokat.

Az oldal felső részén találjuk, azaz innen tölthetjük le a vizsgálatot végző szoftvert, méghozzá zip állományban. A kicsomagolása után az exe fájlra kell kattintanunk, és már indul is. Ez azt is jelenti, hogy nem kell telepíteni, azaz bármilyen számítógépen használhatjuk.

Bár USB meghajtókról van elsősorban szó, a program felkínálja az egyéb tárolóeszközök átvizsgálását is – nekünk kell balra kiválasztanunk a betűjele alapján. Általában felismeri a gyártót, ha nem, akkor kéri annak beírását. Ha pipát teszünk a Send report mezőbe, akkor mérési eredményünk bekerül a „nagy közösbe”, de persze ettől függetlenül is tesztelhetünk.

A vizsgálat végén, ha engedélyeztük a megosztást, egy linket kapunk, ezt követve a későbbiekben is bármikor megnézhetjük benchmark-eredményeinket.

Most már a mi eszközünk is ott van a legutóbbi benchmarkok között, és eredményeinket összehasonlíthatjuk a többiekével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Én 56-ban is vonultam, 89-ben is vonultam, most az unokáimért vonulok” – videó a pénteki SZFE-tüntetésről

„Én 56-ban is vonultam, 89-ben is vonultam, most az unokáimért vonulok” – videó a pénteki SZFE-tüntetésről

18 kocsit tört fel egy tolvaj Tatabányán

18 kocsit tört fel egy tolvaj Tatabányán

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

A Real Madrid nyerte az El Clásicót