szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mától világszerte elérhető a Windows 8.1. A Windows 8 első nagyobb frissítése 37 nyelven tölthető le ingyenesen.

A Windows 8 első születésnapja előtt elérhetővé vált a 8.1 névvel fémjelzett nagy rendszerfrissítés. A 8.1-es verzió újdonságai közé tartozik az eltűnt Start menü helyére érkező Start gomb, a nagyobb mértékű személyreszabhatóság, az akár négy részre is osztható képernyő, valamint a SkyDrive felhős tárhely mélyebb integrációja.

A Microsoft gondolt a több gépet is használókra: az Internet Explorer 11 ezentúl szinkronizálja a böngészési előzményeket, a kedvenceket és a beállításokat a felhasználó minden eszközén.

Egyszerre négy alkalmazás az osztott képernyőn

A frissítés után a Windows 8.1 lett az első operációs rendszer, amelyik támogatja a 3D nyomtatást.

A Windows 8 oprendszert használók ingyenesen, a Windows Áruházból tölthetik le a 8.1-es verziót. A szoftver dobozos kivitelben és új készülékeken előtelepítve október 18-án, pénteken kerül a polcokra, árazása a főverzióval megegyező lesz.

A Windows 8.1-től nagyobb felhasználói elégedettséget, így a Windows-eladások növekedését várja a Microsoft. A Windows 8 tavaly október 26-án jelent meg, és bár a cég kezdetben igen bizakodó volt, azóta kiderült, hogy a felhasználók nem szívesen váltanak az új oprendszerre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csehország 100 ezer adag Pfizer-vakcinát kapott Franciaországtól

Csehország 100 ezer adag Pfizer-vakcinát kapott Franciaországtól

Kiemelt beruházás lett a debreceni oltóanyaggyár

Kiemelt beruházás lett a debreceni oltóanyaggyár

Ónody Gomperz: Szólt a rádió

Ónody Gomperz: Szólt a rádió