szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igazán népszerűek a kedvenc fotóinkat egymás után mutató digitális képkeretek. Egy alkalmazás mobileszközünkből varázsol majd ilyet.

Nem egészen egy hét múlva, november 12-én kerül a Google Playbe a Dayframe nevű digitális képkeret alkalmazás, de már addig is tesztelhető az egyelőre béta fázisú app.

A Cloud.tv által fejlesztett programocska (ez a csapat „felel” egyébként s HD Widgetsért is) fotókeretté változtatja az androidos eszközt. A legjobb persze az, ha van egy felesleges androidos telefonunk vagy táblagépünk, így azt átlényegíthetjük ilyen digitális keretté.

A Dayframe számos képgalériához tud csatlakozni (Facebook, Tumblr, Twitter, Google+, Dropbox, Instagram, 500px). De persze képes kezelni a mobileszköz képgalériájában tárolt fotókat is (ez esetben természetesen nincsen szükség netkapcsolatra).

Ha kiválasztottuk a képforrást, a Dayframe egy Pinterest-szerű dashboardon mutatja a szóba jöhető képeket. Tegyük meg a megfelelő beállításokat (például, hogy milyen ütemben változzanak a képek), majd érintsük meg a Play gombot, és már indul is a show, és ekkor természetesen már teljes képernyősökként látjuk a fotókat.

Mint említettük, telefonokra is letölthető (lesz) az app, az igazi élményt azonban mindenképpen a táblagépeken nyújtja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén

WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt

5 pont katásoknak: ezekre mindenképpen figyeljen év végén!

5 pont katásoknak: ezekre mindenképpen figyeljen év végén!