szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közelednek az ünnepek, és ilyenkor érdemes időben elküldeni jókívánságainkat, még akkor is, ha elektronikusan pillanatok alatt célba érnek.

Jó pár olyan üdvözlőlap-szolgáltatás van a neten, amelyeket saját arcképünkkel testre szabhatunk, azonban ezek nem mindegyike ingyenes. Szerencsére a Cardfunk nem tartozik ezek közé, ráadásul nagyon egyszerű vele jópofa animált képeslapokat vagy videoüzeneteket generálni.

Az oldalra fellépve számos minta közül választhatunk, s valamennyinél megnézhetjük az előképet róla. Ha megtetszett valamelyik, a jobbra mutató nyílra kattintva elkezdhetjük a testre szabást, azaz saját arcképünk beillesztését a figura fején. A képeket számítógépünk tetszés szerinti mappájából tölthetjük fel, és a fotó szélességét és magasságát változtatva a képeslapon lévő alak fejéhez igazíthatjuk. Természetesen többféle különböző fényképpel dolgozhatunk.

Ezután következhet üzenetünk megírása, majd meg kell adni a nevünket és az e-mail címünket, illetve kipipálni, hogy elfogadtuk a licencfeltételeket. Ha mindez megtörtént, már meg is nézhetjük animált üdvözletünket. Ha elégedettek vagyunk vele, kattintsunk a Next gombra, és a következő ablakban eldönthetjük, hogyan küldjük el üdvözletünket (e-mail, megosztás, beágyazás a weboldalunkba).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Duma Aktuál: A honvédségi stewardess ordítva mutatja meg a helyed a gépen

Duma Aktuál: A honvédségi stewardess ordítva mutatja meg a helyed a gépen

Celeb küldi szívnek szívesen – Európát is meghódítja a legújabb startup-őrület

Celeb küldi szívnek szívesen – Európát is meghódítja a legújabb startup-őrület

Kit visel meg jobban a járvány: a szegényeket vagy a gazdagokat?

Kit visel meg jobban a járvány: a szegényeket vagy a gazdagokat?