szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány kattintással adományozhatunk a non-profit szervezetek facebookos oldalán, el sem kell hagynunk érte a közösségi oldal felületét.

Első körben 18 szervezettel indul neki a Facebook a gyors, egyszerű, Facebookon belüli adományozásra szolgáló “Donate Now” gomb próbájának. Az érintett segítő szervezetek facebookos oldalain megjelenő gombbal előre megadott, 10, 25, 100 vagy 250 dolláros összegeket küldhetnek a szervezeteknek, akik más összegeket is beállíthatnak maguknak.

A pénzt a felhasználó választása szerinti forrásból, a betéti vagy hitelkártyáról, illetve a PayPalról emeli le a Facebook.

A közösségi oldal szerint a következő hetekben bővítik majd a programban részt vevő szervezetek listáját, de azt nem tervezik, hogy kereskedelmi partnereket is bevegyenek a projektbe.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!