szerző:
hvg.hu

A híres kék sündisznó, Sonic mellett a SEGA többi karakterével is lehet autóversenyezni, amely már Androidra is megjelent.

A Sonic & SEGA All-Stars Racing egy remek autóverseny játék, amellyel a SEGA tíz híres karaktere ülhet a volánnál, köztük a legismertebb, a kék sündisznó, Sonic is. A játék már korábban elérhető volt az App Store-ból (most 0,89 euróba kerül), de időközben megjelent Androidra is (225 forint), a játékot pedig tovább fejlesztették. Az eddigieknél jóval több pálya és jármű áll rendelkezésre, utóbbi kategória pedig kiemelendő, hiszen autók mellett különleges biciklikkel, repülőkkel és olyan furcsa járművekkel is száguldozhatunk 15 pályán, mint például egy banának "látszó tárgy".

A játékban 25 küldetést lehet teljesíteni, emellett szimpla versenyeken is szerepelhetünk, amelyen a legjobb helyezés elérése a cél. Bluetooth kapcsolattal barátainkkal is versenyezhetünk.

A játéknak egy Transformed nevezetű változata is megjelent az App Store-ban (4,49 euró) és a Google Play-en (1078 forint), amellyel nem csak földön és levegőben, de vizen is lehet versenyzni, Facebook profillal is be lehet lépni és Multiplayer játékmódot és új pályákat is kínál.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!