szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Komoly frissítésen esett át a Google táblázatkezelője, ami így még komolyabb vetélytársa lehet a Microsoft Office-ban lévő Excelnek.

Gyorsabban működik, nagyobb táblázatokat is kezel, sok új funkcióval bővült és netkapcsolat nélkül is működik – így összegezte a Google a Drive-ban elérhető táblázatkezelő irodai webalkalmazásának újdonságait. A felsorolás nagy része magáért beszél, az új funkciók pedig főleg az átláthatóbb adatkezelést segítik, de új, régóta várt függvények (SUMIFS, COUNTIFS és AVERAGEIF) is bekerültek az alkalmazásba.

A Google Táblázatok új verziójának utolsó finomításain még dolgoznak, emiatt aztán nem is kapcsolják még be automatikusan senkinél. Aki viszont máris az új verziót szeretné használni, az megteheti, csak kattintson erre a linkre, pipálja be a “Próbálja ki az új Google Táblázatokat!” felirat előtt látható négyzetet, majd nyomjon a lap alján a mentés gombra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hont András bántalmazása miatt gyanúsított lett Bede Zsolt

Hont András bántalmazása miatt gyanúsított lett Bede Zsolt

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

Üzentek a távozó indexesek: Lesz másik!

Üzentek a távozó indexesek: Lesz másik!