szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

HD-minőségű 0–24 órás streamet kínált egy felugró ablak 1600 forint + áfáért a Való Világ honlapján. Meghekkelték az oldalt – írja a comment:com blog.

Tegnap éjjel valami nem stimmelt a valovilag.hu oldallal: a villából nem volt közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindította a felhasználó, egy olyan ablak ugrott fel, aminek a színvilága, a szövege, a képek pont olyanok voltak, mintha az oldalt működtető RTL rakta volna össze és HD-minőségű 0-24 órás streamet kínált 14 napra 1600 forint+áfáért egy sms elküldésével – írja a comment:com blog.

Az ablak csak két összefoglaló videó elindításakor ugrott fel, és nem állandóan, így az egyik kommentelő az oldalak forráskódját megnézve kiderítette, hogy a regisztráció után az oldal egy amerikai IP-címre irányítja az embert, ahol viszont nem tudni mi történik, mert nem fizetett elő senki a szolgáltatásra.

Az RTL hamar elkezdte kigyomlálgatni a kódot a kommentekből, és helyre is állt a közvetítés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!