szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A karaoke elengedhetetlen tartozéka lesz a forró hangulatú buliknak. Ehhez mutatunk most internetes segítséget, három remek karaoke-oldalt.

Három olyan oldalt mutatunk, ahol nagyszerű karaokevideókra lelhetünk, sőt sok esetben le is tölthetjük a zenéket. Elő hát a számítógéppel, és kezdődjék a karaoke-parti!

Karasongs

A Karasongs nevű oldal mögött álló gondolat egyszerű: kigyűjti a YouTube-ról a keresőkifejezésnek megfelelő karaoke-találatokat. Így azután belebotlunk csak zenei aláfestéssel rendelkezőkbe, énekes háttérrel kísértekbe, sőt olyat is találtunk, ahol nem látszott a szöveg, holott ez a karaoke lényege. Mindenesetre az, hogy több százezer videó rejtőzik a szolgáltatás mögött, garantálja, hogy ki-ki megtalálhatja és elénekelheti kedvencét.

KaraokeParty

Az oldal használatához mindenekelőtt egy rövid regisztrációra lesz szükség, és utána akár fényképes profilt is készíthetünk magunknak.

A Songs lehetőségre kattintva stílusok alapján válogathatunk a zenékből, hiszen még listát is kapunk a rendelkezésre álló számokból. A Sing It! gombra kattintva kezdhetjük a karaokét, azonban arra készüljünk fel, hogy az előadó is énekelni fog velünk.

A szolgáltatásnak van egy úgynevezett Party módja is, ahol többen is összemérhetik karaoke-tudásukat.

Karaoke-4-free

Ezen, a talán legsokoldalúbb weboldalon soktucatnyi, naponta frissülő videót találhatunk. Akár le is tölthetjük a zenék hangszeres változatát a számítógépünkre, de persze énekelhetünk is online. Ilyenkor eldönthetjük, hogy együtt akarunk-e dalolászni az eredeti előadóval, vagy elég a zenei aláfestés. Ezen az oldalon is válogathatunk stílusok közül, vagy akár a videók népszerűsége szerint is.

Akár fel is vehetjük az énekünket, azonban ehhez szükség van egy rövid regisztrációra. A fizetős változatban olyan további pluszok érhetők el, mint a lejátszólista készítése vagy a korlátlan tárterület rögzített előadásainkhoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!