szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha van iPadje és az angol szókincsét egyszerű és játékos módon szeretné frissíteni és fejleszteni, akkor ez az ingyenes alkalmazás megér egy próbát.

A 3 Words egyszerű és nagyszerű iPad-játék azoknak, akik frissíteni és fejleszteni szeretnék angol tudásukat. A szókincsünket próbára tevő ingyenes app lényege, hogy elindítása után egy olyan szót kell leírnunk, amely a megadott kritériumoknak megfelel. Az első betű azt mutatja, hogy azzal kell kezdődnie a szónak, a másik két betűnek pedig valahol szintén szerepelnie kell benne.

A szavakat időben kell megadnunk, ha lejár, akkor elveszítünk egy életet, ha pedig ez többször megismétlődik, vége a játéknak. Így minél tovább maradunk életben, annál jobb a szókincsünk. Két könnyítést ad a játék: egyrészt mi szabhatjuk meg, hogy mennyi időre van szükségünk szavanként, másrészt minden feladatnál az egyik betű helyett kérhetünk egy másikat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már 2025-ben jön az első elektromos Ferrari

Már 2025-ben jön az első elektromos Ferrari

Fontos változás a SZÉP-kártyáknál: bármelyik alszámláról fizethetünk bármilyen célra

Fontos változás a SZÉP-kártyáknál: bármelyik alszámláról fizethetünk bármilyen célra

Tim Cook: Nem lesz bolhapiac az App Store-ból

Tim Cook: Nem lesz bolhapiac az App Store-ból