szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem mindennapi történetet mondhat a magáénak a Megaupload, amelyik immár jó útra tért, s MEGA néven kínál felhőszolgáltatást sok-sok millió felhasználónak. A mobil appja most újabb, érdekes funkciókkal bővült.

50 GB-nyi ingyenes, biztonságos tárhelyet kínál a MEGA, és a felhőt nemcsak számítógépünkről, hanem mobileszközeinkről is elérhetjük. Az iOS-es változat most frissítésen esett át, és néhány hasznos funkcióval bővült.

A PhotoSyncnek köszönhetően az iPhone-nal készített fényképek automatikusan felkerülnek a felhőbe, amennyiben engedélyezve van a Background mód, és persze van netes kapcsolat. Az app akkor tölti fel a fotóinkat, ha a tartózkodási helyünk jelentősen megváltozik – ilyenkor feltehető, hogy nem véletlenül fényképezünk.

Újfajta jelszavas védelem is került az amúgy is biztonságos rendszerbe, most már egy négy számjegyből álló kód is beállítható, ha az iPhone-unkról akarjuk elérni a MEGA-t. Ezzel kiküszöbölhető, hogy hozzáférjenek ott őrzött állományainkhoz azok, akik kezébe illetéktelenül került a telefonunk.

Az is beállítható, hogy ha tíz alkalommal rossz jelszóval próbálnak belépni, akkor valamennyi fent tartott adat törlődjön, és léptesse ki a készülékünket a rendszer.

Emellett számos apró hibajavítás és sebességnövelés is történt a frissítés során.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

Koronavírusos gócpont lett Kecskemét a polgármester szerint

Koronavírusos gócpont lett Kecskemét a polgármester szerint

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik