szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szolgáltató várakozását is felülmúlta az a hirdetésmegtekintésért cserébe jelentős kedvezményeket, akár nullaforintos telefon- és netszámlát is kínáló magyar szolgáltatás.

Tíz nap alatt 8847 előfizető választotta a BTel új szolgáltatását, az Xprime-ot. Az eredmény a menedzsment várakozását is felülmúlta, hiszen a vállalat teljes ügyfélköre 100 ezer háztartást jelent, így a közel 9000 előfizetős jelentős eredmény.

Az új szolgáltatásban a rendszer, böngészés közben meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklámblokkot. Az előfizető szabadon dönthet arról, hogy megnézi-e a reklámokat vagy sem. Amennyiben a fogyasztó megnézi a reklámokat és a blokk végén jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket tud gyűjteni, melyeket a következő számlán jóváír számára a Btel, ezzel csökkentve az internet-előfizetés havidíját. Az Xprime esetében egy általános, naponta 3-4 órás nethasználat mellett 30 percenként jelenik meg egy reklám, így az ügyfél 17 nap alatt tud "lenullázni" egy átlagos, 3000 forintos előfizetési díjat. A szolgáltató közlése szerint a reklámok megnézése alkalmanként két percet vesz igénybe.

A BTel közleménye szerint jövő hónapban jelennek meg a szolgáltatással a szlovák, osztrák és német piacokon, itthon pedig néhány napon belül új funkció bevezetését tervezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

Barack Obama élesen kritizálta Trump járványkezelését

Barack Obama élesen kritizálta Trump járványkezelését

Újabb értékes Balaton-parti ingatlant ad el a Bahart

Újabb értékes Balaton-parti ingatlant ad el a Bahart