szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alaposan leegyszerűsíti üzenőfalunkat a Facebook. Az új megjelenést “a következő hetekben” aktiválják a felhasználóknál.

Legutóbb éppen egy éve jelentette be az üzenőfal alapos átszabását a Facebook. Az új dizájnt pár felhasználó próbálhatta csak ki, mivel nekik annyira nem tetszett, az új megjelenést végül nem vezette be a közösségi oldal. Most azonban jön egy még újabb, ami a korábbitól eltérően nem a funkcionális elemek áthelyezését hozza magával, hanem az eddig megszokott elrendezés letisztultabb változatát.

A régi
©
És az új
©

A Facebook-felület átszabásával megújul a fejléc is, ezután mindenki egy határozott méretű keresősávot lát majd az oldal tetején. Ez sajnos nem jelenti azt, hogy egyúttal mindenki megkapná a Facebook profibb keresőjét. (Akit nagyon érdekel, az könnyen be tudja kapcsolni magának.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!