szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három egyszerű kérdésre kell válaszolni egy honlapon, hogy esélyünk legyen megnyerni azt az iPhone-kiegészítőt, amely egy ébresztő alkalmazás jelzésekor baconillatot permetez.

Az App Store-ban található egy különleges ébresztő alkalmazás, amellyel iPhone-ja a baconsütés hangjával ébreszti a beállított időpontban, az óra pedig serpenyő alakú. Az Oscar Mayer Wake Up & Smell the Bacon nevű ingyenes app így nem is tűnik annyira izgalmasnak, de ha hozzátesszük, hogy a honlapján három egyszerű kérdés megválaszolásával olyan kiegészítőt lehet nyerni, amelyik baconillatot áraszt ébresztésként, máris változik a helyzet.

A különleges iPhone-kiegészítőt nem is dobják piacra, csak a honlapon található információkra - angolul - rákérdező kvíz helyes kitöltésével lehet esély a nyereményre. Ha valaki még nem érezte át igazán, hogy milyen jó lehet erre ébredni, ez a videó talán meggyőzi. Vagy éppen elrettenti, ugyanis elég bizarr lett, érdemes megnézni.

Nem ez az első illatos mobilkiegészítő, de a több illatot is kínáló Scentee sem kapható az üzletekben, csak Japánból rendelhető meg az Amazonon.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!