szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A több száz millió letöltéssel büszkélkedő mobiljáték, a Cut the Rope második része decemberben jelent meg, de akkor még csak iPhone-ra és iPadre. Most már az androidosok is letölthetik, méghozzá ingyen.

Egy békás-madzagvágós-cukorevős játék, a Cut the Rope meghódítitta a mobilvilágot, több száz millió letölés után pedig rengetegen várták, hogy megjelenjen a második része. Decemberben ez meg is történt, de csak az App Store-ból vot letölthető. Akkor biztosra vettük, hogy még karácsonyig megjelenik az androidos verzió is, ehhez képest március végéig kellett erre várni. Jó hír, hogy a türelemért cserébe a Google Play-ről ingyen tölthető le, míg az iPhone és iPad verzióért még mindig fizetni kell 0,89 eurót.

A Cut the Rope 2 története alapján gonosz pókok rabolják el Om Nom cukorkáit, amelyeket 120 pályán próbál megszerezni, a legfontosabb fejlesztés pedig az, hogy a második részben új karakterek is segítik elérni a célját. Az öt figura más és más különleges képességekkel bír, ezeket kell kihasználni és a köteleket a megfelelő helyen és időben elvágni, hogy minél több csillagot szerezzünk és Om Nom is jóllakjon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Havas Henrik elég durván beszólt Presser Gábornak

Havas Henrik elég durván beszólt Presser Gábornak

Ez történt: rájöttek, mikor fertőz legjobban, aki koronavírusos

Ez történt: rájöttek, mikor fertőz legjobban, aki koronavírusos

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon