szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy hónapja adták ki, de már több tíz millió letöltéssel büszkélkedhet az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető ügyességi mobiljáték, a Smash Hit. Sikere a szép grafika mellett egyszerűségében rejlik: a rendelkezésre álló golyókkal a szembe jövő üvegdarabokat kell összetörni.

A Smash Hit nem véletlenül ért el egy hónap alatt több tíz millió letöltést: kipróbáltuk, tényleg addiktív. Az egy hónapja kiadott játék Androidra, valamint iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető, lényege pedig pofonegyszerű: a rendelkezésre álló golyókkal szét kell törni a szembe jövő üvegdarabokat.

A golyókészlet folyamatos utántöltése érdekében nem csak a különböző alakú és olykor váratlanul felbukkanó üvegeket kell összetörni, hanem a pálya két szélén látható piramis alakú üvegeket is, eltalásukkal újabb golyókhoz jutunk, ha pedig egy pálya végére értünk, az ajtó körül látható gombokat kell eltalálni. Ha nem sikerül, akkor az ajtónak ütközünk, és tíz golyót veszítünk, ugyanez történik, ha a pályákon bármelyik üvegnek ütközünk. Akkor van vége a játéknak, ha elfogynak a golyóink.

A játék 50 pályával és 11 grafikai stílussal rendelkezik, pénz fejében pedig extra pályákat és lehetőségeket lehet kapni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az állam mindenhatósága a szocializmus idején sem hagyott teret az önkormányzatiságnak

Az állam mindenhatósága a szocializmus idején sem hagyott teret az önkormányzatiságnak

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

A közmédia simán címbe rakja a szexizmust

A közmédia simán címbe rakja a szexizmust