szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Androidos, ingyenes, és nagyon egyszerű használni. Ha egy e-mail alkalmazás kapcsán csak ezekre a tulajdonságokra vágyik, akkor ez az app mindenképp megér egy próbát.

A K-9 Mail ingyenesen elérhető, androidos okostelefonokra és táblagépekre letölthető alkalmazás, amely nyílt forráskódú, így szabadon összekapcsolható minden olyan levelező szolgáltatással, amely IMAP, POP3 vagy Exchange 2003/2007 protokollt használ.

Ha az e-mail fiókjainkat szinkronizáltuk az appal, egy letisztult felületen kezelhetjük a leveleket. Az üzeneteket mappák segítségével meg lehet különböztetni, amelyet egy-egy szín jelez az üzenetek bal szélén, ezen kívül csak a fontos dolgok jelennek meg, azaz a küldés vagy érkezés dátuma, az e-mail tárgya és feladója vagy címzettje. Lehetőség van csillagozásra, illetve a beállítások között automatikus válasz üzenetek küldésére is.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rengett a föld egy bababuli után New Hampshire-ben

Rengett a föld egy bababuli után New Hampshire-ben

A Telexhez igazolt az Index volt vezérigazgatója

A Telexhez igazolt az Index volt vezérigazgatója

Fotók: Ilyen lesz a megújult Citadella

Fotók: Ilyen lesz a megújult Citadella