szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Windows 8 egyik legegyszerűbb, de talán legtöbbeket bosszantó hiányosságát nyáron rendezi a Microsoft.

A Windows 8.1 első, áprilisi frissítőcsomagjába végül nem került bele a néhány hete belebegtetett Start menü, de pár hónap múlva már ott lesz a sokak által hiányolt elem a legújabb Windowsban. A Microsoft a Verge-nek válaszolva úgy nyilatkozott: a Start menü visszatérését a jelenlegi tervek szerint augusztusra várhatjuk.

Ahogy a fenti képen is látszik, a Start menü némileg megújult formában tér vissza: az operációs rendszer korábbi verzióiból ismert felület mellett megjelennek majd a Windows 8 élő csempéi is.

A Microsoft döntésének egyik oka a felhasználói nyomás: a Windows 8 sokkal rosszabbul fogy, mint az oprendszer hetes kiadása.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
LMP: A miniszterelnök Petry Zsolttal foglalkozik, miközben százezreket hagyott magára

LMP: A miniszterelnök Petry Zsolttal foglalkozik, miközben százezreket hagyott magára

Ceglédi: Egy halott csecsemőről

Ceglédi: Egy halott csecsemőről

A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG

A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG