szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rengeteg adat kis helyen, megbízható tárolás mellett – a SSD újdonsága emellett még drágának sem mondható.

Közel 6000 CD, nem egészen 900 DVD anyaga, azaz 4 TB fér el az Optimus Max Serial Attached SCSI (SAS) SSD-n, a Sandisk most bejelentett újdonságán.

Az Optimus Max az iparág első ilyen hatalmas tárolókapacitású SAS SSD-je, ráadásul az ára megfelel a korábbi SATA SSD-ék árának. Az Optimus SSD egyébként a SMART Storage cég termék-portfóliójába tartozott, ezt a céget tavaly vásárolta fel a Sandisk.

Mint az összes Optimus meghajtó, a MAX SSD is a cég saját fejlesztésű Guardian Technology platformjára épül, amely magába foglalja a FlashGuard, a DataGuard és a Everguard technológiákat – ezek gondoskodnak a hibafelismerésről, -javításról és az adatvesztés elleni védelemről.

A meghajtót vállalatoknak, felhőszolgáltatóknak, virtualizált adatközpontoknak ajánlják, elsősorban olvasásintenzív folyamatokhoz (adattárházak, médiastreamelés, webszerverek, VOD), és webalapú alkalmazásokhoz.

A 4 TB-os Optimus Max SSD bevezetésével egyidejűleg a SanDisk bejelentette, hogy teljes Optimus termékcsaládját frissíti. A megújult drive-ok és az Optimus Max a harmadik negyedévtől érhetők el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyár elejére végigoltanák a francia lakosságot Macron szerint

Nyár elejére végigoltanák a francia lakosságot Macron szerint

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

A kutya az embernek, a törpemalac csak a gazdájának legjobb barátja?

A kutya az embernek, a törpemalac csak a gazdájának legjobb barátja?