szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nemzetközi viszonyokat nézve eddig sem volt túl drága a Google Drive-on elérhető tárhely bővítése, egy ideje azonban már magyar pénztárcával is elmondhatjuk ugyanezt.

A korábbi havi 5 dollár helyett egy ideje már csak 2 dollárba, azaz 450 forintba kerül 100 gigányi plusz tárhely beszerzése a Google Drive-on. Ha éves szinten számolunk, akkor a Google-nél 100 GB tárhely 5400 forintba kerül, miközben a Microsoft OneDrive-nál 12 ezer forintot, Dropboxon pedig 22 500 forintot kell kifizetni ugyanezért.

Ingyenesen a Google 15 GB-ot ad; a Microsoft 7-et, de gyorsan 15-öt csinálhatunk náluk is; a 2 gigás ingyenes Dropbox-ból pedig ismerősök meghívásával 18 gigás fiókot lehet maximum csinálni.

Aki még a 100 GB-os tárhelynél is többre vágyik, annak jó hír, hogy az átlagfelhasználóknak gyakorlatilag betölthetetlen 1 TB-os bővítés árát még jobban, havi 50 dollárról 10 dollárra (kb. 2200 forint) mérsékelte a Google, 10 TB pedig havi 100 dollárba kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!