szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy igazi retró autós játékot ajánlunk, amely egyszerű grafikájával és kihívást jelentő irányíthatóságával bárkit sokáig le tud foglalni, ráadásul most Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes.

A Reto Racing gyakorlatilag a nevével elmond mindent: egy 90-es éveket idéző grafikával megáldott autós mobiljáték. A most Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető versenyben 6 autóval 18 pályát lehet teljesíteni, de az irányíthatósága miatt igazi kihívás.

Az autó vezetése először igen nehéznek tűnik, ugyanis a képernyő nem követi az autó mozgását, tehát egy-egy éles kanyar után már magunk felé haladunk az autóval, ilyenkor a jobb gomb a versenyben bal oldalra visz minket, a sok irányváltás pedig össze tud zavarni. Természetesen hozzá lehet szokni, ráadásul a legkönnyebb pályán kezdünk, majd az újabb kipróbálására akkor van lehetőség, ha az adott pályán az első három között végzünk.

A pályák egyre nehezebbé válnak, egyre több az akadály rajtuk, de sok segítséget össze lehet szedni. A különböző extrák között van a gyorsulást, a sebességet vagy a gumik tapadását növelő jelek, ahogy a nitró is, amivel a lehető leggyorsabban haladhatunk. Egyre több kiskapu vagy külön út is található, amellyel váratlanul megelőzhetjük a riválisokat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

Kevesnek áll jól a videóhívás, egyre többen mennek plasztikai sebészhez

Kevesnek áll jól a videóhívás, egyre többen mennek plasztikai sebészhez