szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Írhatunk vagy akár rajzolhatunk is a telefonunkban tárolt, illetve azzal készített fényképekre az alábbi ingyenes appal.

Ha már érintőképernyős az iPhone-unk, használjuk ki, hogy akár rajzolhatunk is a képernyőjére, pontosabban az ott látható fényképekre, hiszen időnként egy fénykép maga kevés is az érzések kifejezéséhez. Mindehhez érdemes segítségül hívni a Paint On Photo Free nevű appot, amelyet, a nevének megfelelően, ingyen tölthetünk le.

A felső menüsor fényképezőgép ikonjára kattintva dönthetjük el, honnan importáljuk a képet az alkalmazásba, majd alul választhatjuk ki a fényképre írás vagy rajzolás színét és eszközét.

Jó pár szín és lehetőség közül választhatunk, ez utóbbinál van ceruza, vonalhúzó, (kitöltött és kitöltetlen) négyzet- és ellipsziskészítő. A Size menüpont alatt dönthetünk az alkalmazott vonalak és ábrák vastagságáról.

A rajzolási lépéseket a balra mutató nyíllal egyenként visszavonhatjuk, sőt ha a kuka ikonra kattintunk, akkor minden addigi ténykedésünk törlődik.

Viszont ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, a jobb szélső ikon segítségével vágólapra másolhatjuk, elküldhetjük e-mailben bárkinek, vagy a fotóalbumunkba menthetjük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk