szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy jól eltalált idézetes képpel mindig sok lájkot lehet kapni, ezért most egy iPhone-ra és iPadre is ingyenes alkalmazást ajánlunk, amellyel el is készíthető a digitális poszter.

A cikk írásakor 461 ezer lájkolóval rendelkező Tibi atya a megmondhatója, hogy egy humoros, esetleg elgondolkodtató idézettel milyen nagy népszerűségre lehet szert tenni. Mi azt ajánljuk, hogy ne csak osszák meg az ilyen digitális posztereket, hanem sajátokat is készítsenek, jó szórakozás. iPhone-okra és iPadekre nemrég ajánlottunk egy fizetős alkalmazást, amellyel ezt meg lehet tenni, de most bemutatunk egy ingyenes lehetőséget is ezekre az eszközökre.

A VanillaPen 11 kategóriában 360 dizájnelemet, több mint 200 alakítható posztert és 86 féle betűtípust kínál. Különlegességét a 21 textúra adja, melyek hasonlóak a filterekhez, de a hatásuk inkább olyan, mintha modern festményekké alakítanánk az idézetes képeket. A felsorolt kínálaton felül vannak olyan lehetőségek, amelyeket meg lehet vásárolni, de az ingyen járó eszközökkel is minőségi "poszterek" készíthetők. Az elkészült műveket elmenthetjük, valamint Twitteren, Facebookon és Instagramon is könnyedén megoszthatjuk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!