szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nagy teljesítményű programok és a számítógépes játékok felhasználóinak szánja új SSD-it a SanDisk. Az Extreme Pro sorozat csúcsa a 960 GB-os modell.

A SanDisk előző generációs Extreme Pro SSD-iből a legnagyobb modell 480 gigabájtos volt, az új sorozat ezt duplázza, a csúcsmodell 960 gigabájtot képes elnyelni, mégpedig villámgyorsan: az írási sávszélesség 510 megabájt másodpercenként, a véletlen írási műveletek száma egy másodperc alatt pedig 90 ezer lehet legfeljebb – írja a HWSW. Olvasni még ennél is gyorsabban lehet az eszközről, a csúcssebesség 550 megabájt egy másodperc alatt.

©

Az informatikai szakoldal szerint a 240 gigabájtos modell 189 dollárba fog kerülni, a 480 gigabájtosért 369 dollárt kérnek (érdekesség, hogy ez az előző generációban még 530 dollár volt), a 960 gigabájtos modell pedig 599 dollárba kerül majd.

SSD tárolóba már csak azért is megéri fektetni, mert egy új technológiának köszönhetően hamarosan nem csak az új, hanem a már meglévő SSD-k is jóval gyorsabban végzik majd dolgukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szárnyalnak a Samsung telefonjai, hat éve nem mentek ilyen jól

Szárnyalnak a Samsung telefonjai, hat éve nem mentek ilyen jól

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók