szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi program egy gyors és hatékony programeltávolító, ami még a makacs folyamatoktól is megszabadít bennünket.

Gyakran telepítünk programokat a gépünkre, ha pedig meguntuk őket, jöhet a jól bevált hivatalos út: Vezérlőpult/Programok eltávolítása. Most viszont egy olyan szoftvert mutatunk, amellyel ennél egyszerűbb az uninstallálás.

Az 1Click Uninstallert innen tölthetjük le, és az exe fájlra kattintva telepíthetjük. A programot a továbbiakban asztali ikonja segítségével indíthatjuk (már ha ezt engedélyeztük a telepítés során). Ne számítsunk holmi díszes felületre, itt minden a célszerűségnek van alárendelve, csupán egy kis menüablakot látunk néhány lehetőséggel. Az All Programs mutatja a telepített programokat, azzal a kis hátulütővel, hogy olykor többször is felsorol egy nevet – talán a következő változatban javítják ezt a hibát.

Ha kiválasztunk a listából egy szoftvert, választhatunk, hogy visszaállítjuk-e előző állapotába, vagy töröljük. Ez utóbbi esetben elég egy kattintás, és a program pillanatok alatt végez a szoftver eltüntetésével.

A Recent programs a legutoljára telepített programokat mutatja, természetesen innen is kezdeményezhetjük az eltávolítást. A Kill process egy remek folyamatleállító, amely még akkor is bevethető, ha a Feladatkezelő már meghátrált egy makacs folyamat elől.

Különösen hasznos az 1Click Uninstaller/Options lehetőség, ahol beállítható, hogy rejtse el a Microsoft-szoftvereket, így még véletlenül sem okozunk gondot operációs rendszerünk működésében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat

Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat

Macron: Franciaország támadás alatt áll

Macron: Franciaország támadás alatt áll

Kiszámoltuk, mennyivel lesz olcsóbb lakást venni a csokosoknak 2021-től

Kiszámoltuk, mennyivel lesz olcsóbb lakást venni a csokosoknak 2021-től