szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy űrhajóval lezuhanunk a Jupiteren, ahol pontszerzési lehetőségek és csapdák között kell ugráltatni az asztronautát. Egyszerűnek hangzik, de picit nehezebb megvalósítani, mindenesetre szórakoztató ez az ingyenes iPhone-os játék.

Ma került az App Store-ba egy iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető játék, ami tipikusan a "van 2 szabad percem, játszok valamit" esetre ajánlunk. A Jupiter Jump egy asztronautás ügyességi játék: a bolygón lezuhan az űrhajó, majd utasát irányítanunk kell az akadályok és pontszerzési lehetőségek között.

Amint földet, azaz Jupitert érünk, a felszínen pattogni kezd az asztronauta, akinek minél több zöld elemet kell érintenie a pontszerzéshez, emellett el kell kerülnie a fogaskerekes elemeket. Ha azoknak nekiütközik, vége a játéknak, de pont azért izgalmas és nehéz a feladat, mert akkor kapjuk a legtöbb pontot, ha nagyon közel szállunk el az akadályok mellett, tehát folyamatosan kockáztatnunk kell. Az irányítás is gyerekjáték: a képernyő megérintésével gyorsan zuhanni kezd az asztronauta, így lehet szabályozni a röppályáját. Így néz ki a gyakorlatban:

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Róth Elza: Demeter Szilárd és a radikális nihilizmus remekműve

Róth Elza: Demeter Szilárd és a radikális nihilizmus remekműve

Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?

Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba