szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi app számos remek lehetőséget kínál ahhoz, hogy látványos, akár izgő-mozgó avatarokat készítsünk mindössze néhány lépésben.

Nem mindenki szereti valós fényképekkel megmutatni magát a világnak, ilyenkor tehetnek jó szolgálatot a „helyettesítők”, az avatarok, amelyek akár rajzfilmszerű, bájos figurák is lehetnek. Ezek készítéséhez ad meg minden segítséget a 3D Avatar Creator (Buddy Poke) nevű iOS-es app, amellyel a közösségi oldalakon népszerű Buddy Poke játék alapján készíthetünk avatarokat, akár magunknak, akár barátainknak, családtagjainknak.

Az app szinte a kezünket fogva vezet végig az avatar-készítésen. Az Apparance menüpontot követve akár már meglévő avatarokat alakíthatunk át, akár újat készíthetünk. Ez utóbbinál a hajviselet, a szem, a száj kiválasztásától kezdve egészen a cipőnkig, sőt az övcsattunkig minden apró részletet megtervezhetünk, és a színeket is tetszés szerint variálhatjuk.

A Pictures menüpontot választva hátteret is adhatunk karakterünknek, ezt fotózhatjuk vagy meglévők közül is választhatunk. A Video opciót megérintve akár meg is mozgathatjuk avatarunkat, és ezt persze rögzíthetjük. Ugyancsak mozgásra bírhatjuk, ha az animációt választjuk, ekkor majd gif-ként kell elmentenünk. S ha már az elmentés szóba került: ha elégedettek vagyunk helyettesítőnkkel a megosztás és a mentés többféle lehetősége közül is választhatunk.

Az app ingyenes, talán ezért is meglepő az a sok-sok lehetőség, amelyet kínál, amelyekkel valóban bájos és egyedi karaktereket készíthetünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártó: Nem veszélyes, ha a Kínai Népköztársaság egyeteme folytat diplomáciai képzést Budapesten

Szijjártó: Nem veszélyes, ha a Kínai Népköztársaság egyeteme folytat diplomáciai képzést Budapesten

Véget ért a szükségállapot Csehországban

Véget ért a szükségállapot Csehországban

Radar360: Kedvezőtlen járványügyi előrejelzés itthon, a britek már kocsmázhatnak

Radar360: Kedvezőtlen járványügyi előrejelzés itthon, a britek már kocsmázhatnak