szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha szeretne egy olyan alkalmazást, amit direkt az Instagramra feltöltés előtti tökéletes képszerszerkesztésre találtak ki, akkor ezt az Androidra és iPhone-ra is ingyenes appot mindenképp próbálja ki.

Megannyi képszerkesztő alkalmazással lehet találkozni, de az ritkább, amit kifejezetten az Instagramra találtak ki, egyszerű használni, minden rajta van ami kell és még ingyenes is. Ezt nyújtja az Androidra, iPhone-ra és iPadre is letölthető Instasize. Az app neve érthető, hiszen ha behívjuk vagy elkészítjük a szerkeszteni kívánt képet, akkor négyzet alakú "munkaterületet" kapunk, és három felbontás (612x612, 1500x1500, 2048x2048) közül is választhatunk.

Ha például téglalap alakú képet hívtunk be, akkor az app automatikusan fehérrel tölti ki a négyzet többi részét, de ezeket a többi funckióval kitölthetjük, ha akarjuk. A kép alatti sávban azonnal elérhető minden funkció: méretezés, valamint borító, háttér, effekt, keret, matrica és szöveg kiválasztása és beillesztése. Az extra elemekből több százat választhatunk, méghozzá stílusok alapján, amelyek külön-külön csomagokban tölthetőek le. Ezek szoktak más appoknál fizetősek lenni, de itt ingyenesek, mindössze akkor kell fizetni, ha a reklámokat el akarjuk tüntetni az alkalmazásból, ez 820 forintba kerül. Azt is be lehet előre állítani, hogy milyen hashtagek legyenek automatikusan a megosztások szövegében, így nem kell az állandóan használtakat újra és újra beírni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!