szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi böngészőbővítmény hasznos lehet annak, aki Gmailt használ.

Időnként szükség lehet arra, hogy egy korábban megírt levelünket csak későbbi időpontban küldjük el, vagy jó pár nappal az érkezése után újra elővegyünk egy fontos levelet. Ilyenkor jöhet jól a Boomerang nevű Chrome-bővítmény, amely innen tölthető le.

Ahhoz, hogy életbe lépjen, újra kell indítanunk Gmailünket, amely immár új lehetőségekkel bővül. Ha levelet írunk, alul egy új sor jelenik meg (Send later), és itt állíthatjuk be, hogy mikor menjen majd el a levél. Előre beállított sablonok közül is válogathatunk, de akár pontos dátumot is megadhatunk, egy naptárból választva. A levelünk az elküldéséig a Piszkozatok között lesz, úgyhogy bármikor tetszésünk szerint változtathatunk rajta. Ugyancsak itt alul adhatjuk meg azt, hogy térjen vissza a levél, ha például nem nyitották ki, vagy nem válaszoltak rá.

Azt is beállíthatjuk, hogy egy már elolvasott levél később újra előkerüljön, és – beállítástól függően – akár olvasatlanként is. Ilyenkor a Boomerang-Returned címke kerül majd rá. Persze azt, hogy mikor kerüljön újra elő, nekünk kell beállítani, méghozzá a levél olvasása során, a felül megjelenő Boomerang lehetőségre kattintva.

A már említett beállításokat legfelül, a Boomerang ikon alatt a Manage Scheduled Messages lehetőség alatt változtathatjuk meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!