szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy újabb függőséget okozó játék érhető el mind iOS-es, mind androidos készülékekre.

Ha azt hittük, hogy a Flappy Bird-láz csillapodásával vége az addiktív játékoknak, nos nagyot tévedtünk. A Timberman is hasonló babérokra tör, azonban – végre – nem egy Flappy Bird klónról van szó.

A játék „old school” grafikája ugyan hasonló a csapkodó madáréhoz, azonban egész már a környezet, egész más a feladat, és egészen eltérő beavatkozásra van szükség a felhasználó részéről is.

Két ujjunk mozgatásával kell segíteni a kis favágót abban, hogy ne csapja agyon az ág, miközben fűrészeli a fát. Mivel az ágak olykor a fa ellentétes oldalán vannak, ide-oda kell ugráltatnunk a favágót. Ez így egyszerűen hangzik, a megvalósítás azonban igencsak nehéz, különösen, hogy a gyorsan fogyó idő is ellenünk van. Ha ennek ellenére sikerül jó eredményt elérnünk, azt azonnal megoszthatjuk ismerőseinkkel.

©

A játék ingyenes, azonban ennek fejében időnként reklámok bukkannak fel, illetve játékon belüli vásárlásra is van lehetőség.

Ha nem tartunk a függőségtől, a Timberman mindenképp megér egy próbát, már csak azért is, mert 4-es és 5-ös közötti értékelést kapott a felhasználóktól. iOS-es és androidos változata egyaránt letölthető.

Ha érdeklik a legjobb mobilos játékok, lájkolja a hvg.hu Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Wifi otthonra: 65 készüléket is képes kezelni a Linksys új routere

Wifi otthonra: 65 készüléket is képes kezelni a Linksys új routere

Nem csitul a járvány Spanyolországban, tovább szigorítanak a tartományok

Nem csitul a járvány Spanyolországban, tovább szigorítanak a tartományok

Kevesli a kormány a vakcinát, de így is az uniós élbolyban vagyunk az oltások számát nézve

Kevesli a kormány a vakcinát, de így is az uniós élbolyban vagyunk az oltások számát nézve