szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A világon szinte mindenki ismeri a Mátrix című film zöld karakterekből álló effektjét, amelyre alkalmazás formájában csak gagyi másolatok vannak okostelefonokra. A viselhető Android esetében viszont más a helyzet.

Annyira magától értedődő, hogy legyen egy olyan tipikus, folyamatosan változó, zöld karakterekből álló effekt androidos telefonunkon, amilyet a Mátrix cimű filmben láttunk. Ha erre keresünk a Google Play-en, csupa gagyi próbálkozást találunk, de akkor mindjárt sikerrel járunk, ha az Android Wear-re optimalizált app után nézünk. A Google okosórás operációs rendszere révén ugyanis a karunkon olyan élményben lehet részünk, mint Neonak.

Amint a fenti GIF-en látható, a Matrix face for Android Wear használatával számok mellett kínai írásjelek váltakoznak az okosórán, de ez valószínűleg nem zarav senkit, mert tényleg elég jól néz ki, akár a filmben. És mellesleg az időt is mutatja.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!