szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megújult és kikerült béta állapotából egy igen hasznos webszolgáltatás.

Jó pár programot mutattunk már, amelyekkel különféle átalakításokat végezhetünk pdf fájljainkon. Viszont semmit sem kell telepítenünk, ha felkeressük a smallpdf oldalt,ami decemberi látogatásunk óta  látványosan megújult, és tovább lépett a béta fázisból. Aszolgáltatás egy helyen kínálja a legfontosabb, pdf-ekkel kapcsolatos műveleteket.

Nyolcféleképpen alakíthatjuk pdf és egyéb fájljainkat, így összenyomhatjuk a méretes pdf-eket, hogy kevesebb helyet foglaljanak, képeket alakíthatunk pdf-ekké, illetve fordítva, azaz pdf-ekből varázsolhatunk képállományokat. Összefűzhetünk több pdf fájlt eggyé, vagy akár szétdarabolhatunk egyet több állománnyá. Még Word-, Excel- és PowerPoint-fájlokat is pdf-ekké alakíthatunk.

©

Ha kiválasztottuk a megfelelő műveletet, a fogd és dobd módszerrel vagy tallózással vihetjük az átalakítandó állományt a középső mezőbe, majd alatta további finomítási lehetőségekből válogathatunk. Ha megtaláltuk a megfelelő beállítást, már csak a Create PDF now! gombra kell kattintanunk, illetve a Download File Now-ra klikkelve kezdeményezhetjük az átalakított fájl mentését.

A valóban sokoldalú és gyors szolgáltatás ingyenes, azonban ennek fejében el kell viselnünk az oldalon a reklámokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biztosítási alkuszok szövetsége: drágulhat a kötelező biztosítás díja

Biztosítási alkuszok szövetsége: drágulhat a kötelező biztosítás díja

Egyetlen nap alatt ezernél is többen kerültek kórházba Ukrajnában a koronavírus miatt

Egyetlen nap alatt ezernél is többen kerültek kórházba Ukrajnában a koronavírus miatt

Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet

Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet