szerző:
hvg.hu

Az animált GIF sok internetező kedvence, nekik ajánljuk ezt az ingyenes androidos appot, hiszen ezzel a legegyszerűbb GIF-eket készíteni.

A GIF évtizedek óta jelen van az interneten, sokáig a legnépszerűbb fájformátum volt, de hiába taszították le a trónról, még most is divatos. Készítésük mobillal is lehetséges, vannak remek alkalmazások, amelyek ezt lehetővé teszik, de nincs sok olyan, amely annyira egyszerű és lényegretörő, mint a Gif Me.

©

Az androidos okostelefonokra és tabletekre ingyen letölthető alkalmazással maximum 14 másodperces videót készíthetünk, ha pedig megvan a felvétel, megjelennek a lehetőségek. Egy csúszkán beállíthatjuk, hogy mennyire gyorsuljon fel a videó, amelyet visszafelé is lejátszhatunk, az alsó sávban pedig filterek jelennek meg. Ha kiválasztottuk a megfelelő látványvilágot, már menthetjük is a GIF-et, valamint megoszthatjuk Facebookon, Twitteren és Tumblr-en, valamint elküldhetjük e-mailben is.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!