szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bizonyára sokan szeretnének úgy küldeni dokumentumokat, hogy a címzett csak néhány óráig vagy percre lássa, és ezen kívül ne is tehessen vele semmit. Ezzel az Androidra, iPhone-ra és iPadre letölthető alkalmazással ez is megvalósulhat, ráadásul ingyen.

Bizalmas dokumentumokat szeretne megosztani valakivel, de nem szeretné, hogy bármi kellemetlen történjen a fájllal? Ez esetben mindenképp ajánljuk az Androidra, iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető Digify alkalmazást, amellyel önmegsemmisítő dokumentumokat lehet küldeni.

©

A jó hír, hogy Dropbox-fiókunkkal is összeköthető, így a felhőben tárolt dokumentumok is megoszthatjuk az appot szintén használó ismerőseinkkel, kollégáinkkal. A küldés előtt csak ki kell választanunk a kontaktokat és azt, hogy a címzettek meddig láthatják a dokumentumot, amely az idő lejárta után (egy perctől egy hónapig terjed az időkorlát lehetősége) megsemmisül. A dokumentumot menteni, szerkeszteni és másolni sem lehet, csak megnézni, valamint screenshotot sem érdemes róla készíteni, erről ugyanis a feladó értesítést kap. A feladó statisztikákat is láthat arról, hogy a címzettek hány alkalommal és meddig nézték a dokumentumot.

A szolgáltatás Windowsra is letölthető innen, de ez a program még béta állapotban van.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!