szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

A játékot csak azért hagytuk abba, hogy hírt adjunk róla: az Androidra és iPhone-ra letölthető Entwined Challenge kihagyhatatlan. Bővebben: gyönyörű és addiktív.

Sok olyan játékkal találkozhatott már, amiért utólag egy fillért is sajnált volna kiadni, de garantáljuk: az Androidra 241 forintért, iPhone-ra és iPadre 0,89 euróért letölthető Entwined Challenge nem ilyen. A minőség már akkor érezhető, amikor a fejlesztő nevére ránézzünk, bizonyos PlayStation Mobile a tettes. Gyönyörű grafika, hangulatos zene, egyszerű játékmenet, szóval csak rászokni lehet.

©

A lényege: két, pontosan megnevezni igen nehéz, leginkább talán sárkányra hasonlíó absztrakt figurát kell irányítanunk, méghozzá külön-külön, ez adja az igazi kihívást. A mobil képernyőjének két szélén kell fe-le húzni az ujjunkat, hogy a szemben érkező színes elemeket eltalálják a főhőseink. Minél többször sikerül és minél többször kombinációban, annál több pontot kapunk.

Minden pályán van egy pontszám, amit ha elérünk, jogosultaságot kapunk arra, hogy egy másik pályát is kipróbáljunk. A pályákról jut eszünkbe: víz, fa, föld, tűz, fém, tehát az öt őselem tematikáját és látványvilágát követik, modern, nagyon szép köntösbe bújtatva. További jó hír: a játékért csak egyszer kell fizetni, a pénzünkért az összes pályát megkapjuk, nincs appon belüli plusz költség.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

A vírus különleges sanszot ad a magyaroknak a romániai választáson

A vírus különleges sanszot ad a magyaroknak a romániai választáson