szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Semmit nem kell méregetnie, elég ha öt kérdésre válaszol, és máris megtudhatja, mennyi adó következik az ön internetezési szokásaiból.

A kormányt képviselő nemzetgazdasági miniszter kedden jelentette be, hogy jövő évtől bevezetik az internetadót, melynek mértéke váratlanul brutális lesz: 150 forint gigabájtonként. Mutattunk már olyan programokat, melyekkel pontosan megmérheti, mennyit gigát netezik el egy hónap alatt. Van azonban egy kevésbé pontos, viszont sokkal gyorsabb eredményt hozó kalkulátor is, amivel fél perc alatt kiszámolhatja, hogy mennyi internetadó-vonzata van a havi netezésének. A kalkulátort ide kattintva érheti el.

Előre szólunk: a kapott becslésen valószínűleg fel fogja idegesíteni magát. Az internetadóval kapcsolatos nyugtató mémtárat itt találja.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után

Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után

Misa mackó, az első igazi olimpiai kabalafigura

Misa mackó, az első igazi olimpiai kabalafigura

Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben

Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben