szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kis zombik tucatjai kerülhetnek a zsebünkbe egy okostelefonos appnak köszönhetően.

Ha azt hitte, hogy félelmetesek a zombik, akkor nézze meg közelebbről a Make A Zombie 2 nevű ingyenes iOS-es appot, amellyel saját „házizombit” készíthet magának, olyat, amilyet csak akar.

Zombijának lábakat, ruhát, hajviseletet, szemeket választhat, különféle kiegészítőkkel (pl. boxkesztyű) láthatja el őket, sőt különféle hátterekkel más és más szituációba helyezheti őket. Még befőttes üvegbe is zárhatja, és különféle hangok kibocsátására is ráveheti zombiját. S ha nem akarja, hogy nagyon egyedül érezze magát, akár zombiállatkát is választhat mellé.

©

Sok tucatnyi különféle zombija lehet, amelyeket megoszthat a Twitteren, a Facebookon vagy e-mailben is elküldheti őket ismerőseinek, de persze a legjobb, ha helyet teremt nekik a zombigalériában, ám ekkor valami jópofa nevet is ki kell találnia.

Az appon belül vásárlási lehetőségek is vannak, 0,99 dollárért például szezonális (Halloween, karácsony) kiegészítőkkel bizonyíthatja kis zombijainak, hogy valóban törődik velük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Herr Orbán

Marabu Féknyúz: Herr Orbán

A DK a szigorításokról: Zárják be a kaszinókat és a templomokat

A DK a szigorításokról: Zárják be a kaszinókat és a templomokat

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely