szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Letölthető a neves antivírus legújabb, 2015-ös verziója, amely jó pár különlegességet kínál.

Több mint 220 millióan használják az Avast antivírus programot, amelynek immár letölthető a legújabb változata. A szoftvert nemcsak javították, hanem új funkciókkal is felruházták, hogy még nagyobb biztonságban lehessen a számítógépünk.

A 2015-ös változatban már megtalálható az Otthoni hálózati biztonság funkció, amely észleli a gyenge pontokat, és védi a hálózati eszközöket (router, vezeték nélküli berendezések) a hackerektől és az egyéb támadásoktól.

©

A böngészőtakarítóval eltávolíthatjuk azokat a bosszantó eszköztárakat és bővítményeket, amelyek a különféle letöltések során kerültek a gépünkre. A programfrissítő segít aktuális állapotban tartani programjainkat, míg a távoli segítségnyújtás funkcióval lehetőség nyílik, hogy az interneten keresztül kérjünk vagy adjunk segítséget. Kérhetünk egykattintásos vizsgálatot is (okos vizsgálat), hogy ellenőrizzük számítógépünk teljesítményét. Mindezek az összetevők igazi all-in-one (minden egyben) PC-biztonsági csomaggá teszik az Avast 2015-öt.

©

Az Avast 2015-nek három nagy összetevője van, ezekből az Antivirus Free tölthető le ingyenesen, és a program weboldalán részletesen is szemügyre vehetjük, miket tudnak az egyes programok, és eldönthetjük, melyikre van szükségünk közülük. Persze akkor sem járunk rosszul, ha „csak” az ingyenes védelmet választjuk, a korábban felsorolt funkciók mindegyike megtalálható benne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – második nap

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – második nap

Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert

Karácsony: Bizottság vizsgálja a BKK-hiányt okozó e-jegyrendszert