szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik weboldal gyűjteni kezdte a meghajlított iPhone 6 Plusok képeit. Hát, jóval több van belőlük kilencnél.

Csak nem akar csendesedni a bendgate botrány, azaz a vád, hogy az iPhone 6 Plusok könnyen meghajlanak.

Bár az Apple – szokásától eltérően – még titokzatos tesztlaboratóriumába is beengedte a kamerákat, sőt még egy nyilatkozatot is kiadott, hogy annyira marginális problémáról van szó, hogy mindössze kilenc készüléket érint, úgy tűnik, ez kevés volt a felhasználók meggyőzéséhez.

©

Olyannyira kevés, hogy egy új weboldal, amely – ironikusan – az egy a kilencből (One of the Nine) nevet választotta (utalva az Apple által hangoztatott számra), megpróbálja összegyűjteni a kapcsolódó eseteket. Az oldal egyébként azt tűzte ki céljául, hogy ezekkel kényszerítse az Apple-t beismerésre: tervezési hiba történt.

Mindez idáig 335 eset, azaz 335 meghajlított iPhone 6 Plus képe került fel az oldalra (rövid leírással együtt), és ezekből, pontosabban az első 300-ból videó is készült: 300 a kilencből címen. A meghajlított iPhone 6 Plusról készült képeket egyébként itt lehet feltölteni az oldalra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon is bemutatkozott az Opel Mokka - elektromos változatban is

Itthon is bemutatkozott az Opel Mokka - elektromos változatban is

Túlárazott játszóterekkel csalt el 700 milliót egy banda

Túlárazott játszóterekkel csalt el 700 milliót egy banda

Első kémfotók a 700 lóerős Mercedes-AMG S63e-ről

Első kémfotók a 700 lóerős Mercedes-AMG S63e-ről