szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jól megdolgoztatja az agysejteket az alábbi, androidos mobilokra és iPhone-ra is ingyenesen letölthető játék.

Bár az első pillanatban egyszerűnek tűnik, valójában igazi kihívást jelent a Hyspherical, ami iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play áruházból tölthető le ingyen.

Valamennyi szint két egymásba kapcsolódó, forgó körrel indul, a körök közepén egy kis kereszt látható. Ha ezt megérintjük, egy gömb kerül a körpályára, és meg van adva, hogy egy-egy szinten hány gömböt kell pályára bocsátanunk. Ezt mind a két körön meg kell tennünk, és éppen az a feladat, hogy a kis gömbök ne találkozzanak addig, amíg megtesznek egy teljes fordulatot.

©

Ha találkoznak egymással, mindkettő eltűnik. Ilyenkor még van újabb lehetőségünk gömböt tenni a pályára, de persze ennek a száma is függ attól, hogy hányas pályán vagyunk. Ha elfogytak a lehetőségek, akkor nem sikerült teljesítenünk azt a szintet.

Egy-egy szint befejezése után láthatjuk, hogy mennyi idő alatt teljesítettük, és hogy hány csillagot kaptunk (a csillagok száma attól függ, hány gömböt használtunk el a rendelkezésre állókból.

A játék összesen 100 szintből áll, és a gömbök számának növekedésével párhuzamosan egyre nehezebb a dolgunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja

Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja

A Vaterán is sláger a maszk

A Vaterán is sláger a maszk

Rájöttek végre a kutatók, miért tudott ilyen gyorsan elterjedni a koronavírus

Rájöttek végre a kutatók, miért tudott ilyen gyorsan elterjedni a koronavírus