szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár nemrég jelentette be az Apple az iPad mini vonal harmadik tagját, most olyan spekulációk láttak napvilágot, amelyek szerint inkább elfelejti ezeket az eszközöket.

Tajvani forrásból származó spekulációk szerint az Apple befejezi az iPad minik gyártását, és inkább a jóval nagyobb képernyős iPad Próra fog koncentrálni. A jóval nagyobb ez esetben a 12,2 inchet jelenti.

Ugyan az Apple csak nemrégiben mutatta be a harmadik iPad minit, azonban úgy tűnik, hogy az 5,5”-es iPhone 6 Plus „kannibalizálni” fogja a kisebbik táblagépet. Az is sokat nyomhat a latban, hogy az utóbbi negyedévben határozottan csökkentek az Apple iPad-eladásai.

©

Mint említettük, csupán spekulációkról van szó, azonban lehet bennük valami. Hiszen szüksége lehet az Apple-nek arra, hogy vetélytársat állítson a 12”-es Micorsoft Surface Pro 3-mal szemben, ráadásul az iPhone 6-ot és az iPhone 6 Plust elnézve úgy tűnik, az Apple is követi a minél nagyobb, annál jobb elvet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szabadság ára: a rendszerváltás és a hétköznapok - Drótvágó sorozat 5. rész.

A szabadság ára: a rendszerváltás és a hétköznapok - Drótvágó sorozat 5. rész.

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Libération – Az SZFE az orbáni cezarománia útjában áll

Libération – Az SZFE az orbáni cezarománia útjában áll