szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már az előzetesből is sejthető, hogy nem lesz mindennapi a Blizzard új jtáéka, az Overwatch.

Egy csapatalapú, multiplayer, lövöldözős játékot mutatott be a Blizzard, sok kedves, rajzfilmszerű karakterrel. A Pixar-szerű grafikával színezett PvP (játékos játékos ellen) játék, az Overwatch kicsit olyan lesz, mint a Team Fortress 2. A játék fejlesztését az a Jeff Kaplan vezette, aki korábban a World of Warcraft rendezője volt.

A játék története a közeljövőben játszódik a Földön, és olyan helyszíneken, mint London utcái vagy az egyiptomi piramisok. A különféle kasztokba tartozó karaktereknek különleges képességeik és eszközeik lesznek.

©

A brit Tracer például korábban berepülő pilóta volt, s most képes a teleportációra, bombákat dobhat és még az időt is visszaforgathatja. Vagy itt van Symmetra, egy indiai építész, aki manipulálni tudja a fényt és az energiát, és még a harcok kimenetelét is meg tudja fordítani azzal, hogy olyan eszközt képes készíteni, amely azonnal a frontvonalba repíti őt és csapattársait. A játék hivatalos oldalán egyébként részletes leírást kapunk valamennyi karakterről.

©

A játék PC-re készült, és egyéb platformokról, konzolról egyelőre nem esett szó. S hogy mikor jelenik meg? A Blizzard szavaival élve: „előbb, mint gondolnád”, ami magyarra fordítva feltehetően 2015 első felét jelenti. Ekkor a béta változattal ismerkedhetünk majd meg.

És íme a játék egyik trailere (előzetese), amely sok mindent elárul abból, mire is számíthatunk majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt a Samsung elnöke

Meghalt a Samsung elnöke

Mutatunk öt számot, ha ön is ezekre gondolt, most nagyon örülhet

Mutatunk öt számot, ha ön is ezekre gondolt, most nagyon örülhet

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját