szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy debreceni fejlesztésű mobil játék komoly sikert ért el a kínaiak körében, amelyre első látásra azt hinnénk, hogy gyerekek számára lehet szórakoztató, majd kiderül, hogy bárkinek ajánlható. Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető.

Egy debreceni házaspár és még egy magyar fejlesztő egy évig mindent félretett, ez pedig a Bugs vs Aliens megalkotásához és sikeréhez vezetett - röviden így foglalható össze hazánk újabb játéksikerének története, amelyre a kínaiak figyeltek fel. A mobil játékkal rovarokat lehet irányítani, jutalmak és akadályok közepette, utóbbit a fura űrlények biztosítják, így például a békésnek tűnő erdőben repülő csészealjjal és érdekes fegyverekkel jelennek meg. Pénzt, és egyre több bogarat, azaz csapatot kell gyűjteni, és őket egyben tartani, miközben a zavaró tényezőkre is figyelnünk kell. Ez a csapatjátékos megoldás nekünk nagyon tetszett, valószínűleg a kínaiak is ezért szúrták ki a rengeteg hasonló játék közül, és el is kezdték tölteni.

©

A dolog szépséghibája, hogy a kalóz verziót. Az Androidra és iPhone-ra ingyen letölthető, az appon belül pedig fizetős extrákat kínáló (pl.: ügyesebb csapatvezető bogarat lehet venni) játékból így nem sok pénzt láttak a fejlesztők, épp ezért különösen ajánljuk, hogy adjon lehetőséget ennek a játéknak. Elsőre a grafikából ítélve azt hihetjük, hogy csak a gyerekeknek szórakoztató, de már az első etap után komoly akadályok jönnek, miközben a bogárcsapatot egyben kell tartani, így bárki számára jó szórakozást garantál.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota

Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

Műemléki védettséggel mentheti meg a kormány a Márványmenyasszonyt és a Wichmann épületét

Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól

Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól