szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi szolgáltatás abban segít, hogy több linket fűzzünk eggyé, a későbbi egyszerű használat érdekében.

Ha több linket is elküldenénk valakinek, vagy magunknak mentenénk el későbbre, érdemes kipróbálni a HiperURL szolgáltatást. Az ötlet valóban jó, sajnos a megvalósításba egy apró hiba azért becsúszott. De nézzük sorjában.

Az oldalra fellépve rögtön látható, hogy öt (vagy annál kevesebb) URL megadására van lehetőség, a mezőkbe például a copy/paste módszerrel vihetjük be a linkeket. Van egy úgynevezett landing page mező is, itt annak az oldalnak az URL-jét adjuk meg, amit közvetlenül ki akarunk majd nyittatni.

©

Kattintsunk ezután a Generate Link gombra, s máris kapunk egyetlen URL-t, amit elküldhetünk, elmenthetünk tetszés szerint. Ha később ezt a linket bemásoljuk a böngészőnkbe, akkor a már említett landing page-re jutunk, és egy ablakban megjelenik a többi link is.

A szolgáltatás akkor működne jól, ha egyetlen kattintással megnyithatnánk valamennyit, ez azonban egyelőre még nincs így. Úgyhogy a jobb egérgombos menüből választhatjuk ki egyenként, hogyan is nyíljanak meg az oldalak.

Ha ezt érdekesnek találta, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!