szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi oldal arra vállalkozott, hogy fantasztikus fotóválogatást nyújtson, amelyben gyorsan kereshetünk.

Kétségtelen, hogy a Flickr ma az egyik legnagyobb netes fotógyűjtemény. Ha valaki valamiért nem szeretné ezt az oldalt, de azért a fényképekből szívesen válogatna, az tegyen egy próbát a Compfighttal.

Az oldalon semmi sincs túlbonyolítva, egy egyszerű keresőmező fogad, ahova beírhatjuk – angolul – azt a szót, amellyel kapcsolatban képeket szeretnénk. Pillanatok alatt kapjuk a találatokat, amelyek között ingyen letölthetők és különféle jogokkal terheltek egyaránt találhatók.

©

Ha legálisan szeretnénk letölteni képeket, használjuk a bal oldalon lévő Creative Commons szűrőt, így is bőven kapunk találatot. Egyébként még jó pár szűrő található itt, ezek pontos funkcióiról a nyitóoldalon, a gyakran ismételt kérdéseknél (Frequently Asked Questions) tájékozódhatunk.

A képek többféle méretben is letölthetők, és biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő szűrőválasztással teljesen legálisan jutunk remek felvételekhez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kína korlátozza a ritkaföldfémek exportját

Kína korlátozza a ritkaföldfémek exportját

Ukrajnának is adna a külügy a felesleges lélegeztetőgépekből

Ukrajnának is adna a külügy a felesleges lélegeztetőgépekből

Az iskola drogdílere volt egy kiskunfélegyházi diák

Az iskola drogdílere volt egy kiskunfélegyházi diák