szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Vannak még jó mobilos focis játékok, de az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Soccer Stars-ra talán még az immár háromszoros Aranylabda-győztes, Cristiano Ronaldo is csettintene. Mi viszont biztosan, ez eddig a legszórakoztatóbb.

Ha mobil játékot csinál valaki, olykor az a legjobb, ha visszanyúl a gyermekkorhoz, az alapokhoz, és azt csiszolja tökéletesre. Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Soccer Stars fejlesztő így tettek, az eredmény pedig egy nagyon szórakoztató játék lett, amit alig lehet abbahagyni azoknak, akik szeretik a labdarúgást.

©

Ez egy gombfoci játék, amelyet nagyon könnyű használni: meg kell érinteni az elmozdítani kívánt "játékost", a megjelenő nyíl segítségével az irányát és a sebességét kiválasztani, majd elengedni. 350 aranyat kapunk indulásként, majd különböző tétekkel bíró mérkőzésekre és tornákra is jelentkezhetünk. Minden online történik, így a világ bármely szegletéből kaphatunk magunknak ellenfelet, de ha Facebook, vagy Twitter-fiókkal regisztrálunk, akkor barátainkat is kihívhatjuk. A meccsek téttől és tornától függően kettő, három, vagy négy lőtt gólig tartanak, a győztes pedig elnyeri az ellenfél által feltett összeget.

Saját profilunk is van, amelyen láthatjuk a statisztikáinkat, a játék során pedig különböző apró részsikereket lehet elérni, például 5, 10 vagy 20 zsinórban aratott győzelemért is elismerés és pénztjutalom jár, illetve szinteket lehet lépni. Netkapcsolat nélkül csak gyakorlásra használható a játék, de ha van mobilnetünk, vagy wifi, akkor indulhat az élő játék. Az a legjobb, ha barátokkal, ugyanis meccs közben még chatelésre is van lehetőség. Nekünk nagyon tetszik, minden korosztálynak bátran ajánljuk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Majdnem 10 százalékkal nőtt az átlagkereset augusztusban

Majdnem 10 százalékkal nőtt az átlagkereset augusztusban

Egy hajszál választja el a forintot a történelmi mélyponttól, és eddig az MNB sem tudott segíteni

Egy hajszál választja el a forintot a történelmi mélyponttól, és eddig az MNB sem tudott segíteni

Kapitulálni vagy ragaszkodni a tisztességhez? Rudolf Péter első rendezése a Vígben

Kapitulálni vagy ragaszkodni a tisztességhez? Rudolf Péter első rendezése a Vígben