szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelent a Facebook munkahelyi verziója, amelyet néhány cég már el is kezdhetett tesztelni. A szolgáltatással elkülöníthető lesz a munka és a magánélet.

Szakértők értesüléseire hivatkozva még novemberben megírtuk, hogy januárban akár már meg is jelenhet a Facebook munkahelyi verziója. Az idő a The Wall Street Journal informátorait igazolta, ugyanis a közösségi oldal képviselői tegnap tényleg bejelentették és élesítették a szolgáltatást. A legtöbb embernek és cégnek azonban még egy kicsit várnia kell, hogy használhassa, hiszen a bevezetést fokozatosan hajtják végre: először csak néhány tesztelő cég próbálhatja ki, majd a visszajelzések után mindenki számára elérhető lesz. A szolgáltatáshoz már – itthon még nem letölthető – iPhone-os alkalmazás is van, hamarosan az androidos is érkezik.

©

A Facebook at Work mobil app fenti képernyőképeiből is kiderül, hogy a szolgáltatás ugyanúgy néz majd ki, mint a sima Facebook, viszont csak a cégek munkatársai érhetik el, és személyes profilon keresztül nem érhető el. Ezzel teljesen elkülöníthetjük a munkánkat és a magánéletünket, szakmai és privát profilunkat.

A cég voltaképpen már 10 éve dolgozik a szolgáltatáson, hiszen a Facebook dolgozói már a kezdetektől ezt a rendszert használják a munkahelyi kommunikációra, a feladatok szervezésére, fájlok megosztására, közös munkára.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oroszország: gáz van, de csak 2022-ben lesz annyi, mint 2019-ben volt

Oroszország: gáz van, de csak 2022-ben lesz annyi, mint 2019-ben volt

Fontos változás jön a Google Drive-ra: 30 nap után véglegesen törlődnek a fájlok a kukából

Fontos változás jön a Google Drive-ra: 30 nap után véglegesen törlődnek a fájlok a kukából

Lukasenka lezáratja Fehéroroszország határait

Lukasenka lezáratja Fehéroroszország határait