szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi oldalon olyan jópofa játékokat találhatunk, amelyeknél a billentyűzetünké a főszerep.

Több mint egy tucat, a billentyűkezelést fejlesztő játékot találunk a Fun to Type oldalon. Nincs szükség regisztrációra, ha fellépünk az oldalra, már válogathatunk is a játékok közül. Mindez ingyenes, azonban ennek fejében reklámokat kell elviselnünk.

Valamennyi játékban számítógépünk billentyűzetéé a főszerep, és a cél, hogy minél ügyesebben kezeljük a klaviatúrát. A játékokat aranyos grafika és kellemes háttérzene jellemzi.

©

A főoldalon találjuk összegyűjtve valamennyi játékot, és kiválasztunk közülük egyet, akkor rá kell állni az egérrel a nézőképre, s megjelenő Play now feliratra kell kattintani. Ezután rövid, angol nyelvű leírást kapunk a játékról, és hogy mi is a cél – de ezt eme információ hiányában is könnyen kitalálhatjuk. Van olyan játék, ahol a betűkkel, máshol a számokkal kell zsonglőrködnünk, remek és szórakoztató módszer arra, hogy fejlesszük gépelési tudásunkat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Betiltották Franciaországban a tájszóláson gúnyolódást

Betiltották Franciaországban a tájszóláson gúnyolódást

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

Megtalálták a 171 éve elsüllyedt német gőzhajó roncsát

Megtalálták a 171 éve elsüllyedt német gőzhajó roncsát