szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár gyakran olvashatunk különféle számokat a legnépszerűbb internetes oldalak látogatottságáról, az alábbi weboldal vizualizációja többet mond, elgondolkodtatóbb ezeknél.

Tudjuk, hogy sokan látogatják a Facebookot, sokan csiripelnek a Twitteren, sokan osztanak meg képeket az Instagramon. A WebpageFX The Internet in Real Time oldalán viszont valós időben láthatjuk, hogyan is élnek a különféle oldalak, hányan keresik fel, hányan hajtanak végre különféle műveleteket rajtuk.

Megfigyelhetjük, milyen ütemben követik egymást a WhatsApp-üzenetek, hogyan bombázzák a Facebookot a postok és a like-ok, mennyi pénzt költenek az Amazonon, vagy például azt, hogy miként emelkedik a Google bevétele csak az alatt, mialatt mi az oldalt szemléljük.

©

A weboldal jobb szélső csíkjában konkrétan is rákereshetünk a legnagyobb, legnépszerűbb szolgáltatásokra, és bármelyiket is választjuk közülük, a valós időben futó számok mellé egy kis (angol nyelvű) leírást, némi segítséget kapunk ahhoz, hogy mindezt hogyan is értelmezzük. Készüljünk fel, döbbenetes adatokkal fogunk szembesülni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Népszava: Egy iskolát már be kellett zárni a tanárok tesztelése nyomán

Népszava: Egy iskolát már be kellett zárni a tanárok tesztelése nyomán

Johnny Depp fellebbezett a „feleségverős” perben, de elutasították

Johnny Depp fellebbezett a „feleségverős” perben, de elutasították