szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem kevesebb, mint 100 gigányi ingyenes tárterülettel próbálja átcsábítani az egyik legnagyobb konkurens, a Dropbox felhasználóit a Microsoft. Akinek még nincs Dropbox-fiókja, egy perc alatt létrehozhat egyet, így neki is jár +100 giga a OneDrive-on.

A határozatlan ideig érvényes lehetőséget ezen az oldalon veheti igénybe, előbb a Verify and get my storage gombra kell kattintani, majd a Microsoft-fiókkal bejelentkezni (ha nincs, gyorsan létre lehet hozni egyet), majd jóváhagyni az Microsoft belsős engedélyeit. A rendszer ezután egy felugró ablakban a Dropbox oldalára irányít, ahol az ottani fiókunkba kell belépni (ha nincs, ezt is gyorsan létre lehet hozni), hogy a Microsoft ellenőrizni tudja, valóban Dropbox-felhasználók vagyunk. Ha mindez megvan, akkor már jár is a OneDrive-os plusztárhely, egy évig +100 GB.

A OneDrive-on alapvetően 15 gigányi alaptárhely jár ingyen, de aki diák vagy tanár, az ingyen töltheti le az Office-t, amihez 1024 gigás tárterületet biztosít a Microsoft. (Természetesen amellé is jár a szóban forgó +100 GB.)

©

A Google, a Microsoft, a Dropbox és az Apple tárhelyeit mennyiség és ár szempontjából ebben a cikkünkben hasonlítottuk össze. De jó hírünk van akkor is, ha többfélét szeretne használni: ezzel az ingyenes szolgáltatással egy helyen kezelheti mindet, a különböző tárhelyek mennyisége pedig így összeadódik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló lehetőségekről, lájkolja a hvg.hu Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Károly herceg meleg szavakkal emlékezett az apjára

Károly herceg meleg szavakkal emlékezett az apjára

Pálinkás József: Csak megegyezéses, őszinte politizálással érhető el változás

Pálinkás József: Csak megegyezéses, őszinte politizálással érhető el változás

Pénzmosás és okirathamisítás miatt indul per a korábbi portugál kormányfő ellen

Pénzmosás és okirathamisítás miatt indul per a korábbi portugál kormányfő ellen